0 530 275 98 89
Aktaş İnşaat | Eskişehir Müteahhitlik Sistemleri | Odunpazarı İnşaat çalışma saatleri 09:00 - 18:30 arasındadır.

inşaat ile ilgili görsel sonucu 

 Firmamız müşterileri ile karşılıklı güven doğrultusunda bu günlere gelmiş, dostluk ve hoşgörü çerçevesinde kalite konusunda taviz vermeden yoluna devam etmeye kararlıdır. Portföyümüzde bulunan müşterilerimizle sağladığımız bire bir yakın dostluklar bizi diğer firmalardan ayıran en önemli özelliğimizdir.

 

İlkesi ;kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyeti olan firmamızı aramanız bize yeni dostluklar kazandıracaktır. Birçok markayı ve ürünü bünyesinde bulunduran firmamız ile çalışma ayrıcalığını sizlerinde yaşaması bize büyük mutluluk yaşatacak ve hizmet anlayışımızda yeni ufuklar açacaktır.
inşaat ile ilgili görsel sonucu

 

aktas-insaat-eskisehir-muteahhitlik-sistemleri-odunpazari-insaat-firmasi-eskisehirde-insaat-firmasi-kaba-insaat-eskisehirde-eskisehirde-siva-isleri -eskişehir Saba betonu -eskişehir -duvar -siva -bahçe duvarı -eskişehir de tadilat-Eskisehir bahçe duvarı-Eskişehir insaat-Eskişehir tadilat-Eskişehir çatı-Eskişehir beton-Eskişehir kilit taşı -Eskişehir bahçe duvarı-eskişehir yalitim - eskişehir kaldirim-eskişehir yol eskişehir anahtar teslim insaat

facebook'ta paylaş
twitter'ta paylaş

Etiketler



Kullanıcılar Şunlara'da bakıyor

İnşaat Firmaları
Eskişehir İnşaat Firmaları
Eskişehir Merkez İnşaat Firmaları


Aktaş İnşaat | Eskişehir Müteahhitlik Sistemleri | Odunpazarı İnşaat

Bilgiler

14055
Yetkili
Mesut Aktaş
Telefon
0 530 275 98 89
Web
0532 237 90 02
Yol Tarifi Al

Adres

İlçe / İl
Merkez / Eskişehir
Gündoğdu Mh. Bayındırtepe Sk. No: 9 Odunpazarı - Eskişehir