Güzelbahçede Alüminyum Küpeşte, Güzelbahçede Ferfoje Modelleri, Güzelbahçede Sineklik Profilleri

0 532 579 22 79
Yeldemir Demir Çelik İnşaat Sanayi ve Tic. Ltd. Şti. | izmirde pa çalışma saatleri 09:00 - 18:30 arasındadır.

Yeldemir Demir Çelik İnşaat Sanayi olarak Güzelbahçede Alüminyum Küpeşte, Güzelbahçede Ferfoje Modelleri, Güzelbahçede Sineklik Profilleri hizmetleri veriyoruz.

Yeldemir Demir Çelik İnşaat Sanayi ve Tic. Ltd.Şti 25 yılı aşan  sahip olduğu bilgi ve tecrübeyi, siz değerli müşterileri ile paylaşmanın heyecanını duyar. Kurulduğu günden itibaren demir, çelik ve yapı malzemeleri konusunda tedarikçilik yapan  uzman kadroya sahip olan şirketimiz;

Profil ve hadde, alüminyum küpeşte ve aksesuarları, ferforje parçalar ve dekoratif aksesuarları, alçıpan ve sıva alçıları, ahşap ve beton plakalar ( playwood, osb, kontraplak, betopan ), yalıtım malzemeleri, trapez sac ve sandviç paneller, çit sistemleri, zemin döşeme malzemeleri, hırdavat ve boya gibi malzemeler başta olmak üzere geniş ürün yelpazesini kapsayan yapı malzemelerinin tedariği, işini yapmaktadır.

Güzelbahçede Alüminyum Küpeşte

Hizmetlerimiz; malzeme tedarik sürecinde, ölçüm, projelendirme, tespit ve müşterinin talep etmesi durumunda imalat ve montaj  işlerini de kapsamaktadır.

Güzelbahçede Ferfoje Modelleri

Orta ölçekli bir işletme olmasına rağmen kurulduğu ilk andan itibaren kaliteye verdiği önem ve zoru başarma azmi sayesinde kısa sürede demir, çelik ve yapı malzemeleri sektöründe tanınmış ve bu ilke den asla vazgeçmemiştir.

Firmanın değişmez prensipleri daima kalite, hizmet, zamanında teslim, uygun fiyat ve güler yüz olmuştur.

Güzelbahçede Sineklik Profilleri

Başarı ve sürekliliğin teminatı hizmette dürüstlük ve kalitedir prensibiyle çalışan Yeldemir, gösterdiğiniz yakın ilgi ve desteğinizden ötürü teşekkür ederek sizlere bugün ve gelecekte hizmet vermeye devam edecektir.

İhsan PARÇALI
Yeldemir Demir Çelik İnşaat Sanayi ve Tic. Ltd.Şti

facebook'ta paylaş
twitter'ta paylaş


Kullanıcılar Şunlara'da bakıyor

Demir Çelik Döküm Firmaları
İzmir Demir Çelik Döküm Firmaları
İzmir Güzelbahçe Demir Çelik Döküm Firmaları


Yeldemir Demir Çelik İnşaat Sanayi ve Tic. Ltd. Şti. | izmirde pa

Bilgiler

12718
Yetkili
İhsan Bey
Telefon
0 532 579 22 79
Web
http://www.yeldemircelik.com/
Yol Tarifi Al

Adres

İlçe / İl
Güzelbahçe / İzmir
Yelki Mah. Seferihisar Yolu No: 141 / A Güzelbahçe