Sondaj adresi, Hayrabolu'da, Tekirdağ'da, Çerkezköy'de sondajcılar

0 532 291 26 31
Trakya Tunç Sondaj Mühendislik | hayrabolu sondaj | tekirdağda sond çalışma saatleri 09:00 - 18:30 arasındadır.

Trakya Tunç Sondaj olarak İstanbul, Tekirdağ, Edirne ve Kırklareli'de sondaj çalışmaları gerçekleştirmeye devam ediyoruz.

Trakya Tunç Sondaj olarak 1985 yılından bu yana faaliyet göstererek sayısız sondaj çalışmasına imza attık. İstanbul, Tekirdağ, Edirne ve Kırklareli'nde gerçekleştirdiğimiz sondaj çalışmalarıyla müşteri memnuniyetini en üst seviyeye taşıdık. Trakya Tunç Sondaj olarak amacımızı susuz toprağın kalmaması olarak belirledik ve bu yönde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Müşterilerimizden gelen taleplerin ardından ücretsiz keşif gerçekleştirerek en hızlı çözümleri sağlıyoruz.

Sondaj hizmetlerimiz arasında şunlar bulunuyor:

  • Trakya Jeoteknik Sondaj
  • Tekirdağ Su Sondajı
  • Trakya Zemin Etüdü
  • Trakya Dalgıç Pompa

Sondaj yöntemi, zemin türüne bağlı olarak değişkenlik göstermektedir. Kaya ve yumuşak zeminler için farklı sondaj yapılır. Kaya zeminlerde havalı köpük sistem kullanılırken yumuşak zeminlerde ise çamur sirkülasyonu gerçekleştirilir. Zeminde derinlere inilmeye başladıkça iki sondaj yöntemi de kullanılmaya başlar.

Trakya Tunç Sondaj, yılların getirdiği birikimle müşterilerin taleplerini en iyi şekilde karşılayarak sondaj çalışmalarını tamamlamayı sürdürmektedir. Sondaj hizmeti alacak kişi ya da kurumların sadece fiyata aldanarak karar vermesi, yaşanacak olumsuzluklarla birlikte maliyetin katlanmasına sebep olmaktadır. Trakya Tunç Sondaj olarak en kaliteli hizmeti en uygun fiyatlarla müşterilerimize sunuyoruz. Bugüne dek yaptığımız çalışmaları referans olarak göstererek sondaj çalışmalarını gerçekleştiriyoruz.

Siz de Trakya'da sondaj işlemi gerçekleştirmek istiyorsanız, bizlere ulaşabilirsiniz. Sanal Şirket'te bulunan Trakya Tunç Sondaj sayfasını inceleyebilir, telefon numaramızı ve adresimizi öğrenebilir, bizimle iletişime geçerek verdiğimiz hizmetler hakkında bilgi alabilirsiniz. Aklınızdaki soruları sorabilir ve fiyat hakkında bilgi alabilirsiniz.

facebook'ta paylaş
twitter'ta paylaş


Kullanıcılar Şunlara'da bakıyor

Sondaj Firmaları
Karaman Sondaj Firmaları
Karaman Ayranci Sondaj Firmaları


Trakya Tunç Sondaj Mühendislik | hayrabolu sondaj | tekirdağda sond

Bilgiler

9927
Yetkili
Hakan TUNÇ
Telefon
0 532 291 26 31
Web
http://www.sondajisi.com
Yol Tarifi Al

Adres

İlçe / İl
Ayranci / Karaman
gümüşyaka mahallesi silivri /Tekirdağ