Erzincanda çelik konstrüksiyon, Erzincanda sera imalatı, Erzincanda ferforje

0 538 203 40 46
Güneş Metal | erzincanda çelik konstrüksiyon şirketleri | erzinca çalışma saatleri 09:00 - 18:30 arasındadır.

Güneş Metal olarak Erzincanda çelik konstrüksiyon, Erzincanda sera imalatı, Erzincanda ferforje hizmeti sunuyoruz.

0538 203 40 46

 

Her zaman kalite odaklı işçiliği ile öne çıkmış, günümüze kadar süre gelen müşteri kitlesini yukarılara taşımıştır. Kesinlikle müşterilerine verdiği sözü namus bilip, anlaşmaya sağdık kalıp işlerini bu doğrultu da yapan firmamız piyasada itibar sahibi olmuştur.  Demir doğrama hizmet sektöründe birçok şirkete, holdinglere, kobilere, küçük esnafa ve evlere yıllardan beri hizmet verdik, veriyoruz ve vermeyede devam edeceğiz. bu süre zarfında nice ekonomik krizler atlatıp bir ağladık, bir güldük derken günümüze kadar olan bu davamızı gururla taşıdık.

 

 

Tüm müşterilerimize bizleri tercih ettikleri için teşekkürlerimizi bir borç biliyoruz. Eğer hizmetimizi beğendiyseniz bu kaliteyi, eşiniz, dostunuz, akrabanız ve sevdiğiniz tüm insanlara önererek bizlere destek olabilirsiniz. Birçok müşterimizin çevresinden gelen diğer müşterilerimiz kalitemizi heryerde konuşmakta ve il dışına sipariş göndermekteyiz.

 

VİZYONUMUZ

Sektörde sürdürülebilir kalkınmayı ve kaliteyi ilke edinen öncü bir kurum olarak, faaliyetlerinde insana ve çevreye duyarlı projelerle müşteri memnuniyetini sağlamayı ilke edinmiştir. Değişen, gelişen şehir yaşamının gereksinimlerini karşılamak, çalışma ve yaşam alanlarını estetik gereksinimler doğrultusunda korunaklı hale getirmek için, müşteri isteklerini deneyimlerimizle birleştirip hayal edilen tasarımları gerçekleştirerek daha güzel bir çevre için hizmet vermekteyiz.


MİSYONUMUZ

İhtiyaca uygun çözümler sunarak tecrübelerimizi sizlerle paylaşmak, kanunlara ve yönetmeliklere uygun davranbaşdenetçi eğitim ve danışmanlık kılmak, çevreye duyarlı güvenli çalışma ortamları oluşturmak, çevreyi ve doğayı korumak, tüm bu amaçlar çerçevesinde yaptığımız işin sorumluluğunu alarak hızlı ve doğru projeler üretmek ve gerçekleştirmektir. Ferforje, demir doğrama, çelik konstrüksiyon ve demir işçiliği alanlarında faaliyet gösteren firmamız, deneyimli kadrosu ve kaliteli üretimi ile sorunlarınıza uygun bütçelerle ideal ürünler üretmeyi, uygun projelendirmeyi misyon olarak benimsemiştir.

facebook'ta paylaş
twitter'ta paylaş


Kullanıcılar Şunlara'da bakıyor



Güneş Metal | erzincanda çelik konstrüksiyon şirketleri | erzinca

Bilgiler

11964
Yetkili
Levent Güneş
Telefon
0 538 203 40 46
Web
http://www.güneşmetal.com.tr
Yol Tarifi Al

Adres

İlçe / İl
Merkez / Erzincan
Gülabibey Mah. 969 Sok. No:25