0 532 250 13 69
AKSAN PANO | AG Dağıtım Panoları, Kompanzasyon Panoları, Ges Panoları, Sac Köşkler çalışma saatleri 09:00 - 18:30 arasındadır.

2005 Yılında 1500 m² kapasiteli üretim alanıyla elektrik panoları üretimine başlamıştır. Firmanın başlangıçtaki kuruluş amacı; TEDAŞ tipi her türlü panonun üretimini gerçekleştirmek iken kısa zaman içerisinde hedefini büyüterek özel tip pano imalatını da gerçekleştirecek başka bir atölyeyi de müşterilerinin hizmetine sunmuştur. Firmamız ürün kalitesini artırmak ve kalitenin sürekliliğini sağlamak için üretim ihtiyaçlarına hızlı cevap verebilecek CNC Punch ve CNC abkant gibi sac işleme makineleri ile müşterilerine hizmet verebilmektedir. 

BAŞLICA ÜRÜNLERİMİZ:

TEDAŞ ve özel tip AG Dağıtım Panoları
TEDAŞ tipi AG Saha Dağıtım Kutuları ( BOX )
YG Ölçü ve Koruma – Kumanda Panoları
Kompanzasyon Panoları
Piyano Tipi Panolar
Özel tip Panolar
Sac Trafo Köşkleri
Sayaç Panoları ( TOKİ şartnamesine uygun )
Motor kumanda panoları ( MCC )
Sulama Panoları
Şantiye Tablo ve Panoları

KALİTE BELGELERİ:

Üretimde ve hizmette verimliliği ilke edinen firmamız bunun sonucu olarak TS 3367 EN 61439-1, ISO 9001:2000, ISO 14001:2004; ISO 18001 ve CE uygunluk belgelerini alarak üretimini gerçekleştirmektedir.

AG DAĞITIM PANOLARI:

Dâhili ve harici tipte üretimi bulunan panolarımız, TEDAŞ şartnamelerine uygun olarak, kaynaksız ve civatalı (modüler) olup, TEDAŞ ve TEDAŞ’a bağlı müesseselerin ihtiyaçlarına cevap verebilecek kalitede gerçekleştirmektedir. 
AG dağıtım panoları dış ve iç mekân şartları göz önünde bulundurularak IP koruma sınıflarında TSE ve ISO standart belgeli ve tip testli olarak üretilmektedir.

AG SAHA DAĞITIM KUTULARI (BOX) :

Saha dağıtım kutuları TEDAŞ şartnamesine uygun olarak, TİP–1, TİP–2 ve TİP–3 olarak 3 ayrı ürün seçeneğiyle üretilmektedir. Saha Dağıtım Kutularının (SDK), imalatı ise; 
1 – 2 mm galvanizli sacdan imal edilip, dış yüzeyi 7032 elektrostatik toz bayalı olarak.
2 – 3 mm DKP sacdan sıcak daldırma galvaniz yöntemiyle kaplanmış olarak
3 – Cam elyaf takviyeli polyester tipi olarak
Yapılmaktadır.
Cam elyaf takviyeli polyester tipi panolar özellikle otoban aydınlatma, marina, raylı sistem ve TEDAŞ tipi uygulamalar için değişik tip ve ebatlarda fonksiyonel olarak kullanılabilmektedir. 
Dâhili ve Harici Kullanıma uygun, alevi iletmez ve kendinden sönümlü malzemeden mamul UV Işınlarına Dayanıklıdır.

SAC TRAFO KÖŞKLERİ:

Sac Trafo Köşkleri, Beton köşk ve trafo binalarına nazaran demonte yapıda, sökülebilir şekilde imalatları yapıldığından dolayı, taşınabilirlik ve montaj açısından kullanıcılara büyük kolaylıklar sağlamaktadır. Ayrıca trafo binalarına nazaran küçük boyutları, çevreye uyumlu ve estetik dış yapıları, iklim koşullarına dayanıklıkları ve ekonomik olmaları ile de önemli avantajları vardır. Ayrıca Mobil Trafo Köşkleri’ de sezonluk ihtiyacı olan bölgelerde kalıcı tesis kurmaya gerek kalmadan, geçici enerji vermek için kullanılmaktadırlar. Taşıma ve karayolu trafiği açısından hiçbir özel izin gerektirmezler.

KORUMA VE KUMANDA PANOLARI:

Koruma Kumanda Panoları ilgili tek hat şemaları ve şartnamelerine uygun olarak üretilirler.

ÖZEL TİP AG VE KOMPANZASYON PANOLARI:

Tamamen modüler ve civatalı olarak ilgili proje uygun olacak şekilde imal edilmektedirler. Enerji dağıtımının ihtiyaç olduğu her yerde farklı tip ve ölçülerde özel olarak yapılan panolarımız ile ihtiyaçlara cevap verebilmekteyiz. Özel tip panolarınız için sadece proje ve ilgili şartnameyi tarafımıza iletmeniz yeterlidir. Detaylı bilgi için lütfen firmamızla bağlantı kurunuz.

SAYGILARIMIZLA; ŞAHİN ŞANLITÜRK.

facebook'ta paylaş
twitter'ta paylaş

Etiketler



Kullanıcılar Şunlara'da bakıyor



AKSAN PANO | AG Dağıtım Panoları, Kompanzasyon Panoları, Ges Panoları, Sac Köşkler

Bilgiler

10600
Yetkili
Şahin ŞANLITÜRK
Telefon
0 312 386 12 08
Web
www.aksanpano.com.tr
Yol Tarifi Al

Adres

İlçe / İl
Kazan / Ankara
KERESTECİLER SİTESİ, ADNAN MENDERES BULVARI NO: 37